طلا

پس از اقدام عجیب بانک مرکزی ژاپن در عدم تغییر سیاست های پولی، ارزش دلار آمریکا همچنان روند نزولی خود را ادامه داده و موجب شده تا قیمت جهانی طلا به بالاترین سطح در ۷ هفته اخیر برسد.

به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، ادامه روند نزولی ارزش دلار موجب شده است تا قیمت طلا امروز جمعه به بالاترین سطح در ۷ هفته اخیر برسد و قیمت نقره نیز به بالاترین رقم در ۱۵ ماه اخیر افزایش یابد.

بر اساس این گزارش پس از اعلام نتایج نشست بانک مرکزی ژاپن، ارزش یورو و دلار در برابر ین با بیشترین کاهش در ۵ سال گذشته روبرو شده و این مساله تاثیر زیادی بر افزایش چشمگیر قیمت طلا و نقره داشته است.

ارزش ین ژاپن امروز جمعه به بالاترین سطح در برابر دلار در ۱۸ ماه اخیر رسیده است. ارزش دلار در برابر سبدی از ارزهای معتبر بین المللی ۰.۴ درصد کاهش داشته است.

قیمت هر اونس طلا که پیش از این به مرز ۱۲۸۰ دلار رسیده بود سپس با ۰.۷ درصد کاهش به ۱۲۷۴ دلار رسیده است. ثبت رکورد ۱۲۸۰ دلاری برای هر اونس طلا از ۱۱ مارس تاکنون بی سابقه بوده است. قیمت طلا در هفته جاری تاکنون ۳.۵ درصد رشد داشته است که این بیشترین افزایش قیمت طلا از ۱۲ فوریه بوده است.

قیمت هر اونس نقره نیز با ۲ درصد افزایش به بیش از ۱۷.۸۶ دلار رسیده است. این بهترین عملکرد قیمت نقره از ژانویه ۲۰۱۵ میلادی بوده است.

رونالد لیونگ تاجر بزرگ بورس هنگ کنگ در این باره گفت: علت اصلی افزایش قیمت طلا این است که بازارهای بین المللی انتظار اجرای سیاست های انبساطی پولی بیشتری را از سوی بانک مرکزی ژاپن داشتند ولی عدم تحقق این مساله موجب شد تا ارزش ین در برابر دلار با افزایش چشمگیری روبرو شود.

وی افزود: به نظر من رشد تقاضای سرمایه گذاری موجب خواهد شد تا قیمت جهانی طلا و نقره همچنان به روند صعودی خود ادامه دهد. وانگ تائو تحلیلگر رویترز نیز پیش بینی کرده است که قیمت هر اونس طلا در کوتاه مدت تا ۱۲۸۹ دلار افزایش خواهد یافت.

تصمیم اخیر فدرال رزرو آمریکا برای عدم تغییر نرخ بهره بانکی نیز موجب شده است تا قیمت طلا در بازارهای بین المللی با افزایش نسبی روبرو شود.

البته هنوز این احتمال وجود دارد که فدرال رزرو در نشست ژوئن نرخ بهره را افزایش دهد. میزان ذخایر طلای صندوق اس پی دی آر نیز با ۰.۱۹ درصد افزایش به بیش از ۸۰۴ تن رسیده است.

 

منبع: رویترز

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها